Uncle Phil coverband partyband
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

2019 wordt MORE voor Uncle Phil

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Het jaar is nog maar pas begonnen en de eerste show zit er weeral op. Voor de 2e keer op rij vierden we samen met Brussels Airlines de start van 2019. Dat ze weten hoe ze een feestje moeten bouwen wisten we nog van vorig jaar, maar dit jaar knalde het nog harder dan vorig jaar. Misschien lag het aan het nieuwe kapsel van onze drummer, misschien aan de nieuwe gitaar van onze gitarist of heel misschien aan het nieuwe ondergoed van onze zangers. Maar na diepgaande enquête bij meer dan 100 stewardessen kunnen we voorzichtig concluderen de energie in onze nieuwe set ervoor heeft gezorgd dat hun party dit jaar écht door het dak ging. 

More beats, more energy, more fun.

Uncle Phil is nu 3 jaar bezig met intensief te spelen en we gaan richting de 100 shows. Ondertussen zijn we constant blijven sleutelen aan onze set en deze zit nu echt waar hij moet zitten. Overwegend moderne muziek die op de juiste momenten even terugblikt naar de toppers uit het begin van dit millennium en met momenten heel even teruggaat naar een onverwachte classic uit de 90ies en zelfs de 80ies. Er zitten heel veel beats in de set, maar het blijft boeiend en fris door op de juiste momenten er een goeie Whitney door te mixen waardoor zelfs de Shy Guys op het podium komen. Ja hoor. Die laatste spelen we ook, we kunnen er maar van profiteren dat er een Bad Boys III onderweg is. Ondertussen is Calvin Harris nog een zomerhit aan het schrijven voor ons, sorry voor zichzelf. Maar ook een beetje voor ons.

Find love in every place.

Zorgen voor een topavond. Dat is wat wij doen. En het maakt ons helemaal niet uit waar of voor wie we dat moeten doen, zolang we er een onvergetelijk feest van hebben kunnen maken gaan wij blij naar huis. Of naar daar de kapper. Dat kan ook. Over liefde vinden gesproken, check hier een gsm fragment van onze NYE party. We love doing this stuff!

2019 here we come.

De agenda voor 2019 begint ondertussen mooi vol te lopen met een mooie afwisseling van festivals, corporate party’s en private events. 2019, we are going to make you dance! Als je benieuwd bent naar hoe dat er allemaal aan toe gaat of klinkt, check dan vooral de onderstaande filmpjes. Het eerste is een compilatie van een aantal shows doorheen 2018, het tweede is een audio-opname van één van onze meldeys. See you soon.

Share this post