Screen_shot_2010-07-09_at_4.50.31_PM
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Celebrate Love met Uncle Phil.

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

We weten allemaal hoe het gaat. Het is vrijdagavond. Je vrouw is jarig en je bent compleet vergeten om iets te kopen. De bloemenwinkel is al dicht en er is geen plaats in dat romantisch restaurant waar jullie elkaar hebben leren kennen. Dan zit er maar één ding op: een ring maken uit zilverpapier en een knieval doen. Je eeuwige liefde verklaren en haar afleiden van de geïmproviseerde verlovingsring door te zeggen dat je Uncle Phil al hebt geboekt voor het trouwfeest. BAM! Gegarandeerd scoren. Thank us later. 

HOUSE OF WEDDINGS.

Ok. We zijn er wel een beetje fier op, maar sinds kort is Uncle Phil opgenomen bij house of weddings Een organisatie die de beste wedding professionals verzamelt. Kijk gerust hier even hoe ze het zelf omschrijven. Het feit dat onze gitarist al 3 keer gescheiden is geeft ons natuurlijk de nodige ervaring wat trouwerijen betreft, maar we willen graag geloven dat onze setlist, manier van werken en compacte bezetting de doorslaggevende factor was om ons erbij te nemen.

SPELEN JULLIE OOK SLOWS?

Natuurlijk spelen wij slows. Alleen maar slows. We hebben ze enkel 3 keer versneld en ze heel dansbaar gemaakt. Dus als we heel eerlijk te zijn moeten we toegeven dat er eigenlijk geen slows in de set zitten. Wij zijn er om het dansfeest los te laten barsten en ervoor te zorgen dat er bijna geen energie meer over is voor de huwelijksnacht. Maar geen nood, wij hebben altijd een Red Bull op overschot. Of 2.

DUS… UNCLE PHIL IS ZOALS EEN DJ, MAAR LIVE GESPEELD?

Dat is inderdaad zo. Alleen zijn er enkele verschillen die niet onbelangrijk zijn. Live muziek heeft iets speciaal, het is een belevenis die mensen niet op elk huwelijk mogen meemaken. Bijna elk trouwfeest heeft een DJ, een band is iets memorabel waar mensen nog lang erna over spreken. En uiteraard over die zatte nonkel die ruzie had met die andere zatte nonkel. Daar kunnen helaas niks aan veranderen.

DANSEN! NU!

Het belangrijkste verschil zit hem echter in het momentum. De dessert is op en het is allemaal niet zo duidelijk voor de mensen. De DJ is wel al aan het draaien, maar voor één of andere reden is er geen duidelijk startschot gegeven voor het dansfeest. Een half uur later is het feestje nog steeds niet op gang en die ruzie tussen die 2 nonkels is zowat het event van de avond aan het worden. Het verschil tussen eten en dansen wordt meteen gemaakt met een groep. Er is meteen beleving en meteen een reden om naar de dansvloer te trekken. Het is een interactief moment dat alle remmen helpt losgooien en de rode loper uitrolt voor de DJ om het helemaal af te werken.

Als onze gitarist voor de 4e keer trouwt gaat hij zeker Uncle Phil boeken zegt hij, in afwachting van dat groot feest komen wij heel graag samen met jullie de liefde vieren.

 

Share this post