Uncle Phil coverband partyband
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Corporate partyseason is open.

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Frank Deboosere kan het niet langer ontkennen: de zomer is voorbij en daarmee ook de zomerfestivals. Veel bands beginnen stilaan aan hun winterslaap. Bij Uncle Phil drinken we nog wat extra koffies om goed wakker te blijven, want het seizoen van de corporate parties en de private events is aangebroken. And we love it!

Netwerkevents vs zomerfestivals.

Het is waar. Corporate shows zijn anders dan festivalshows. Maar niet zo anders dan sommige wel zouden denken. Onlangs werden we geboekt op een medisch netwerkevent dat zich vooral richtte op wetenschap en evolutie. Boring stuff als je even dom bent als onze bassist, maar mega boeiend als je even slim bent als die mensen die uitgenodigd waren op dit event. En slimmeriken waren er aanwezig. Een kleine 500  uit verschillende uithoeken van de wereld, allemaal bij elkaar in De Oude Vismijn in Gent. We geven het toe, da’s  iets anders dan De Korenmarkt tijdens De Gentse Feesten.

Smart people have more fun.

Een denkfout die soms wordt gemaakt is dat slimme of hardwerkende mensen niet eens uit de bol willen gaan. Het medisch congres waar we het daarnet over hadden is daar het schoolvoorbeeld van. Wat bij ons aangekondigd werd als een rustige avond waarbij ons optreden eerder iets voor op de achtergrond ging zijn, werd een corporate feestje dat zelfs wij niet al te snel zullen vergeten. De energie die wij terugkregen van deze whizzkids is heel vergelijkbaar met de energie die we krijgen en geven op zomerfestivals. Het werd een topavond met even veel handen in de lucht en evenveel springende mensen dan anders. Alleen waren ze allemaal veel slimmer dan wij, en extreem veel slimmer dan onze bassist. Smart people have more fun, laat de foto’s in deze blog daar het bewijs van zijn.

Cold days, hot nights.

Maar we gaan niet flauw doen. Natuurlijk is de zomer veel leuker dan de winter. De hele vibe van de zomer, de warme dagen, de ongedwongenheid,… de zomer heeft gewoon iets magisch. Maar wat ons betreft hoeft dit helemaal niet te stoppen eens het winteruur is aangebroken. Wij doen gewoon lekker verder met onze Ibiza vibes en zorgen de komende maanden voor een Endless Summer op de corporate en private events.

Endless summer zeiden jullie?

We geven het toe, een endless summer  is een mooie belofte en misschien heeft die jou wel geïnspireerd voor het bedrijfsfeest of nieuwjaarsevent dat eraan komt. Als er vragen zouden zijn of je hebt interesse om samen met ons nog eens te zomeren in de winter. Contacteer even ons bookingkantoor, of mail gewoon rechtstreeks met de charmante dame die al onze boekingen verzorgt, of mail gewoon naar ons. We zullen zo slim mogelijk proberen antwoorden.

Hopelijk tot snel,

Tina.

X

Share this post