Uncle Phil coverband partyband
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Maximum hits in 2019.

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

De titel is redelijk duidelijk. Wij zijn klaar om van 2019 nog een groter feestjaar te maken dan 2018. Want dat is wat je moet doen als coverband. Dat wordt niet makkelijk, want met meer dan 40 optredens was 2018 een jaar waar we met een grote glimlach naar terugkijken. Jammer genoeg is throwbacken iets dat we enkel op donderdag mogen doen, dus is vooruitblikken doorgaans een beter idee. Wat gaat 2019 worden? Geen idee, maar we vertellen wel graag wat wij allemaal van plan zijn. 

Uncle Phil blijft gewoon helemaal Uncle Phil.

Uiteraard blijft onze naam hetzelfde, maar ook de insteek van Uncle Phil blijft dezelfde. Een mix van dance, RnB, funk en pop die vooral voor good times moet zorgen. We blijven ervoor gaan, want het is gewoon het leukste om te doen. Blije gezichten, armen in de lucht en benen die door elkaar shaken… We zijn er ondertussen verslaafd aan geraakt. Of dit nu op een festival, een corporate party of een private event maakt voor ons helemaal niks uit. Hoe meer hoe liever, ook in 2019.

We promise you the best night of your week.

Speciaal voor iedereen die ons nog niet kent hebben we een promoclip in elkaar gestoken voor 2019. Aan de looks mag de ene al iets meer werken dan de andere, maar het is vooral de songkeuze die het verschil maakt toch? Dus,  jaja… we moeten iets meer gaan sporten en onze gitarist moet zijn baard scheren. Working on it! Anyway, in het filmpje beloven we iedereen die komt kijken de beste avond van hun week, wel dat gaat we in 2019 nog meer waarmaken. En hoe!

Maximum hit music

Er zitten een pak nieuwe nummers in onze set van 2019. Wij zoeken het voornamelijk uit hedendaagse muziek, maar er zijn toch hier en daar enkele mega hits van de jaren 90 in gekropen. Niet omdat we terug willen gaan in de tijd, maar sommige dance hits zijn gewoon too good not to play. We gaan nog niet zeggen welke, maar we beloven dat je zin zal hebben om de dansen met somebody en nog zo van die dingen.

Ask us anything.

Genoeg gezeverd. Wij gaan met z’n allen naar de gym om een koffie te gaan drinken en daarna een patéeke te eten, ondertussen kan jij gewoon naar het filmpje kijken. Als er vragen zouden zijn over de setlist of de prijs van Uncle Phil of whatever… mailen staat vrij op bookings@unclephilmusic.be of rechtstreeks naar ons kantoor via info@nextar.be of kenny@nextar.be In afwachting van je mailtje kijken wij nog eens naar ons promofilmpje, of komen helpen met onze zangeres haar benen te scheren. Of was het onze gitarist zijn baard?! Maakt niet uit! Scheren, spelen en ons samen amuseren. Dat wordt 2019!

Share this post