Uncle Phil coverband partyband
Uncle Phil

Uncle Phil

Summer starts in January.

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Volgens de Chinezen is 2019 het jaar van het zwijn. Volgens ons is 2019 toch eerder het jaar van het feestvarken, zeker als we januari als referentie mogen nemen. De beats knalden door de speakers, de confetti knalde door de kanonnen en wij knallen het allemaal even in een blogpost, want dat is wat je volgens Google moet doen als je een succesvolle band wil zijn anno 2019. Marketing, het is een noodzakelijk kwaad. Maar volledig loos gehen is nog noodzakelijkerderder dus gooien we de keywords er meteen tegenaan: party, Uncle Phil, coverband, feest, partyband, alles kapot,… Dat soort dingen.

Uncle Phil zorgt voor de Friday Night Fever.

We weten het. Het was strontweer in januari. Regen, koude, wind en de obligatoire sneeuwvlok die voor helse toestanden zorgde op de Antwerpse ring. Helse toestanden op de Antwerpse ring? Raar! Da’s nu het eerste dat ik daarover hoor… Anyway, het soort weer dat je vooral een onesie doet kopen en zin geeft om Fifty Shades of Grey in brand te steken om jezelf een beetje te verwarmen terwijl je een goed boek leest. De Story bijvoorbeeld. Maar dit is niet het geval als je bij Uncle Phil speelt, of beter nog Uncle Phil hebt geboekt voor je bedrijfsfeest. De enige onesie die wij gezien hebben is die van onze zangeres Tina toen ze toevallig door haar privé foto’s aan het scrollen was. Daar kregen we het al een beetje warm van, maar de temperatuur tijdens Friday Night Fever in The Event Lounge deed ons wel echt even vergeten dat het winter is. Het beeldmateriaal kan je hieronder terugvinden. Voor het bezwarende beeldmateriaal op Tina’s telefoon moet je gewoon even een mailtje sturen.

We love Brussels Airlines and Brussels Airlines loves Uncle Phil.

Bam! 2 keer onze eigen bandnaam in een titel. Laat de SEO maar draaien, Google zal blij zijn. Maar blijkbaar is Brussels Airlines dat ook, want dit jaar speelden we voor het 2e jaar op rij hun NYE party. Het thema was 50ies, dat van ons is dat niet. Maar who cares dachten ze daar, een dansje plasseren op de nieuwste van Sam Smith en Calvin Harris kan perfect in Elvis kostuum of verkleed als 50ies coffee waitress. Wij zijn alvast benieuwd wat hun thema van volgend jaar gaat zijn, wij zijn er graag opnieuw bij, met niet aangepaste muziek die wél zorgt voor een dikke party.

Summer is coming.

Maar de zomer mag nu wel stilaan gaan beginnen. In februari spelen we enkele shows, maar gaan we ons vooral concentreren op de set nog meer summerready te krijgen. Want als we onze agenda mogen geloven gaat er mooi wat afgedanst worden in 2019. U komt toch ook?

Share this post