Uncle Phil coverband partyband
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Duimen omhoog voor Uncle Phil.

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Waarom schrijven wij al deze blogpost vraagt je je misschien af? Wel om jou te overtuigen om ons te boeken, want eerlijk gezegd staan wij liever te springen op een podium dan te zitten typen op een computer. Op zondagochtend. Nadat we op zaterdagavond stonden te springen op een podium. Maar je moet er iets voor over hebben in het land van de coverbands. Uiteindelijk moeten we onze eigen nummers al niet schrijven, dus moeten we ook niet zagen over het feit dat we eens wat tekst op een website moeten zetten om mensen te overtuigen dat we een goeie band zijn. Deze keer doen we dat niet in onze eigen woorden, maar in de woorden van mensen die ons als gezien of geboekt hebben. Eigen lof stinkt, maar op deze manier stinkt het misschien net iets minder. Hopelijk.

Uncle Phil op de Koloniefeesten Merksplas

Afgelopen zomer werden we geboekt door De Manne vzw om de Koloniefeesten in Merksplas af te sluiten. Op onze Facebookpagina staat een filmpje van het einde van onze set, maar één van De Manne was een dik half jaar later ook nog niet vergeten wat zijn publiek toen aan het roepen was. We kregen er een warm gevoel van binnenin en deze keer hadden we daar geen Royco Minute Soepke voor nodig.

Uncle Phil schuift voor de 2e keer in Zandvliet binnen.

We zijn fan van de mannen van Zandvliet. Ze hadden ons al ontdekt in ons eerste jaar en ze vroegen ons dan maar meteen terug voor hun fantastisch WK Buikschuiven in 2018. Het moet zowat het origineelste zomerconcept zijn dat er is en we kunnen alleen maar blij zijn met zo een trouw publiek. Nog eens in 2019?! Graag.

Uncle Phil kleurt Brussel helemaal neon.

Colours of Brussels is een benefit dat georganiseerd wordt aan de KU Leuven. Bij een goed benefiet hoort een goed feestje en voor een goed feestje heb je een goeie band nodig. Thanks for asking! Graag gedaan. Wij vonden het even magisch.

Geslaagde events? That’s our middle name blijkbaar.

Uncle Phil speelt het hele jaar door en dat kan je natuurlijk niet alleen met zomerfestivals doen. Tenzij je de wereld tournee doet, maar daar zijn we nog niet. Nog niet. Wie weet. Ooit. We denken het zelf niet, maar goed. Doorheen het jaar spelen wij heel veel corporate events en het doel is daar om deze events vooral minder Corporate te maken. Het eventbureau Concreat Events wist ons al genoeg te vinden. En gelukkig moesten deze keer ook niet te hard aandringen om even een reviewtje te schrijven over ons. Merci Steven, we willen ook meer!

Hotter than hot in Borsbeek

Het was wel 32 graden vorig jaar toen wij Borsbeek Live openden. Het was heet en enkel onze zangeres had haar truitje met gaten bij. Dus wij onthouden vooral okselvijvers bij onszelf, gelukkig hebben de mensen van Borsbeek Live er toch nog andere dingen onthouden. Thanks for having us!

That’s all for now.

Voila zo hebben jullie het eens van een ander gehoord. Dus als je vorig jaar ook zo een foto wil van ons met een quote van jezelf erop. Boeken is de boodschap, wij zullen dan al beginnen bloggen… sorry repeteren. Want we zijn een coverband en geen oline redactie. Echt!

Share this post