unclephil-wedding
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Wil jij Uncle Phil op je huwelijksfeest? Ja ik wil.

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Trouwen met de man of vrouw van je dromen. Het moet zowat de mooiste dag van je leven zijn. Of toch bijna. Want de mooiste dag van je leven is natuurlijk de dag waarop de koerier je Zalando pakje komt afleveren en blijkt dat alles nog eens past ook. Voor badkamerconcerten is Uncle Phil helaas niet te boeken, maar voor een vet huwelijksfeest trekken wij maar al te graag onze podiumkledij aan. Deze zijn ook van Zalando, maar onze zangeres gaat dit nooit toegeven. N.O.O.I.T.

Een coverband in de kerk? Is dat niet wat raar?

Megaraar! Als je muziek wil tijdens de ceremonie zijn er andere artiesten die daar een veel beter concept voor hebben. Zina bijvoorbeeld, om even random iemand te noemen die heel toevallig ook de zangeres is van Uncle Phil. Puur toeval, echt waar. Wij doen niet aan koppelverkoop, zeker niet als het over huwelijksfeesten gaat. Maar als je ’s avonds je huwelijksfeest wil omvormen tot een dansfeest, dan is Uncle Phil niet zo raar. Integendeel.

Het feest in huwelijksfeest.

In zekere zin is een huwelijksfeest niet zo anders dan een bedrijfsfeest. Het begint met een receptie die overgaat in een diner, om daarna over te gaan naar het dessert en de eerste broeksriemen die uit gaan. Nog even tijd maken voor de openingsdans en dan mag het feest beginnen… en dit komt vaak traag op gang met enkel een DJ. De breuk tussen gezellig tafelen en losgaan op de dansvloer moet duidelijk zijn en daar is een coverband ideaal voor. En gezien dit onze website is gaan we de laatste zin nog eens herhalen maar dan helemaal over onszelf. De breuk tussen gezellig tafelen en losgaan op de dansvloer moet duidelijk zijn en daar is enkel en alleen coverband Uncle Phil ideaal voor. Voila. In het vet.

Hoe ziet dat er dan uit?

Een beetje zoals een huwelijksfeest zonder coverband, maar dan mét coverband. Sorry, met coverband Uncle Phil. Uncle Phil. In het vet. Met een filmpje, hieronder. Waarop je kan klikken.

Share this post