uncle-phil-band28
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Gezellig uit de bol op Lier Centraal.

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Lier Centraal omschrijft zichzelf op Facebook als een gezellig zomerfestival op de grote markt van Lier. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Deze zomer ontvingen ze onder ander de peetvader van de Vlaamse rock ’n roll Guy Swinnen, the one and only Sam Gooris, de sing along show van Domino en ook een party avond met een goeie coverband. En wij kunnen alleen maar blij zijn dat ze daarom aan Uncle Phil dachten.

En? Hoe was het optreden?

Was het leuk? JA! Is er gedanst en gefeest? JA! Is er meegezongen? JA! Is onze zangeres verloren gereden onderweg naar het optreden? JA! DUH!

Wij zijn overtuigd.

Lier knows how to party! En nog geen klein beetje. Dit is het soort publiek waar je als coverband alleen maar van kan dromen. Bij de break in Don’t worry child van Swedish House Maffia gingen alle handen in de lucht en One More Time van Daft Punk kreeg van Lier alle eer die het verdient. Maar je moet ons natuurlijk niet op ons woord geloven. Wij zijn maar een coverband die eender wat zegt natuurlijk. We hebben er speciaal een filmpje van laten maken en we hebben de budgetten niet om zoveel figuranten in te huren. Gelukkig maar!

Share this post