MENU

Gezellig uit de bol op Lier Centraal.

It's OK, you can share this »Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lier Centraal omschrijft zichzelf op Facebook als een gezellig zomerfestival op de grote markt van Lier. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Deze zomer ontvingen ze onder ander¬†de peetvader van de Vlaamse rock ‘n roll Guy Swinnen, the one and only Sam Gooris, de sing along show van Domino en ook een party avond met een goeie coverband. En wij kunnen alleen maar blij zijn dat ze daarom aan Uncle Phil dachten.

En? Hoe was het optreden?

Was het leuk? JA! Is er gedanst en gefeest? JA! Is er meegezongen? JA! Is onze zangeres verloren gereden onderweg naar het optreden? JA! DUH!

Wij zijn overtuigd.

Lier knows how to party! En nog geen klein beetje. Dit is het soort publiek waar je als coverband alleen maar van kan dromen. Bij de break in Don’t worry child van Swedish House Maffia gingen alle handen in de lucht en One More Time van Daft Punk kreeg van Lier alle eer die het verdient. Maar je moet ons natuurlijk niet op ons woord geloven. Wij zijn maar een coverband die eender wat zegt natuurlijk. We hebben er speciaal een filmpje van laten maken en we hebben de budgetten niet om zoveel figuranten in te huren. Gelukkig maar!

More video's on our YouTube channel

BOOKINGS & INFO

LET’S PARTY

Cool. Je bent gewoon door die berg foto’s gescrolld. Dit wil ofwel zeggen dat je teveel tijd hebt, ofwel heb je misschien wel interesse om een feestje te bouwen met Uncle Phil. Stuur dan gewoon even een mailtje, al je vragen worden beantwoord binnen de 24 uur.

IT WILL BE ALLRIGHT, DON’T WORRY ABOUT A THING

Uncle Phil is een professionele band. Zowel de muzikanten, de technische mensen voor en achter het podium en de mensen van Nextar Entertainment die ervoor zorgen dat alle voorbereidingen vlot verlopen werken al jaren in de entertainment business.  Slaap dus maar op je twee oren, het zal nodig zijn na een avond uit de bol gaan met deze band.

bookings@unclephilmusic.be