MENU

2018: De goede voornemens van Uncle Phil.

It's OK, you can share this »Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Nieuwjaar vier je met je familie, of in ons geval met onze muzikale familie. Want dit jaar stonden we op het podium tijdens de overgang van oud naar nieuw. Heerlijk was het. Enkel jammer dat we thuis geen tijd meer hadden voor het dessert, maar dat hebben we dan maar aan de hond gegeven. Of aan onze schoonmoeders, een dessertje meer of minder maakt daar al lang geen verschil meer.

Gezellig avondje bij de familie. #NOT!

Het is wat het is. Als je in een partyband speelt kan het zijn dat je petekinderen hun nieuwjaarsbrief snel moeten aframmelen omdat je moet gaan optreden. Je zegt enkele keren hoe jammer je het vindt dat je niet kan blijven, maar stiekem denk je maar één ding. YES! Gaan spelen straks. Want net na nieuwjaar de party op gang trekken is een droom voor elke partyband. En dat deden we dit jaar in San Marco Village. Champagne, indoor vuurwerk en een dijk van een setlist die er vlotjes in ging bij de duizend genodigden.

No party like a NYE party.

Een NYE party is iets uniek. Iedereen is blij, iedereen heeft zin om te feesten… en iedereen kijkt naar ons om daarvoor te zorgen. Daarom werd set  iets compacter gemaakt en sneller naar een climax geduwd. Want dit publiek zit op dat moment niet te wachten op een opbouw. Het moet meteen knallen. En dat deden we met Don’t stop ’till you get enough van Michael Jackson. Die in een medley zit met Rather be van Clean Bandit en Treasure van Bruno Mars. Meteen een mix van een classic met de betere hedendaagse dans en popmuziek. Op en top Uncle Phil en een voorbode voor wat er ging komen.

This is what it feels like to be a partyband…

… om het ongeveer in de woorden van Armin Van Buuren te zeggen. De hoge hakken uit, de haren los en champagne bleef knallen doorheen de dansmoves. Zatte dansmoves zei u? Waarschijnlijk wel, maar who cares. Het is niet dat we het gefilmd hebben ofzo. Of wacht… Misschien hebben we dat wel gedaan.

More video's on our YouTube channel

 

Click to zoom in, swipe of gebruik de cursortoetsen om te scrollen.

BOOKINGS & INFO

LET’S PARTY

Cool. Je bent gewoon door die berg foto’s gescrolld. Dit wil ofwel zeggen dat je teveel tijd hebt, ofwel heb je misschien wel interesse om een feestje te bouwen met Uncle Phil. Stuur dan gewoon even een mailtje, al je vragen worden beantwoord binnen de 24 uur.

IT WILL BE ALLRIGHT, DON’T WORRY ABOUT A THING

Uncle Phil is een professionele band. Zowel de muzikanten, de technische mensen voor en achter het podium en de mensen van Nextar Entertainment die ervoor zorgen dat alle voorbereidingen vlot verlopen werken al jaren in de entertainment business.  Slaap dus maar op je twee oren, het zal nodig zijn na een avond uit de bol gaan met deze band.

bookings@unclephilmusic.be