Uncle Phil coverband
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

2018: De goede voornemens van Uncle Phil.

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Nieuwjaar vier je met je familie, of in ons geval met onze muzikale familie. Want dit jaar stonden we op het podium tijdens de overgang van oud naar nieuw. Heerlijk was het. Enkel jammer dat we thuis geen tijd meer hadden voor het dessert, maar dat hebben we dan maar aan de hond gegeven. Of aan onze schoonmoeders, een dessertje meer of minder maakt daar al lang geen verschil meer.

Gezellig avondje bij de familie. #NOT!

Het is wat het is. Als je in een partyband speelt kan het zijn dat je petekinderen hun nieuwjaarsbrief snel moeten aframmelen omdat je moet gaan optreden. Je zegt enkele keren hoe jammer je het vindt dat je niet kan blijven, maar stiekem denk je maar één ding. YES! Gaan spelen straks. Want net na nieuwjaar de party op gang trekken is een droom voor elke partyband. En dat deden we dit jaar in San Marco Village. Champagne, indoor vuurwerk en een dijk van een setlist die er vlotjes in ging bij de duizend genodigden.

No party like a NYE party.

Een NYE party is iets uniek. Iedereen is blij, iedereen heeft zin om te feesten… en iedereen kijkt naar ons om daarvoor te zorgen. Daarom werd set  iets compacter gemaakt en sneller naar een climax geduwd. Want dit publiek zit op dat moment niet te wachten op een opbouw. Het moet meteen knallen. En dat deden we met Don’t stop ’till you get enough van Michael Jackson. Die in een medley zit met Rather be van Clean Bandit en Treasure van Bruno Mars. Meteen een mix van een classic met de betere hedendaagse dans en popmuziek. Op en top Uncle Phil en een voorbode voor wat er ging komen.

This is what it feels like to be a partyband…

… om het ongeveer in de woorden van Armin Van Buuren te zeggen. De hoge hakken uit, de haren los en champagne bleef knallen doorheen de dansmoves. Zatte dansmoves zei u? Waarschijnlijk wel, maar who cares. Het is niet dat we het gefilmd hebben ofzo. Of wacht… Misschien hebben we dat wel gedaan.

Share this post