Uncle Phil coverband
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Nieuwjaarsparty met Uncle Phil

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Kerst en nieuwjaar is doorgaans een tijd van bezinning, gezellig tafelen met je familie en natuurlijk de ene nieuwjaarsparty na de ander bij veel bedrijven. Perfect! Want zo spelen wij onze eigen extra kerstkilo’s er snel terug af. Vorig jaar deden we dit in januari voor het Stedelijk Onderwijs Antwerpen in Trix en voor KBC Brussels in Event Lounge. Dit jaar staan we op oudjaar zelf ook op de planken in San Marco Village.

Daar gaan die goeie voornemens.

Meestal is zo’n nieuwjaarsparty van een bedrijf in januari. Nog eens goed total loss gaan met de collega’s vooraleer het jaar vol frisse moed wordt ingezet. Alle goeie voornemens worden tevens meteen ongedaan gemaakt. Zo hoort dat nu eenmaal, feesten is immers veel belangrijker dan een evenwichtig en gezond leven leiden. Toch?

Het niet zo geheime recept voor een perfecte nieuwjaarsparty.

Er zijn slechts een paar mensen die het recept van Coca-cola kennen. Onze drummer is daar één van, maar dit geheel terzijde. Het recept voor de perfecte nieuwjaarsparty staat gewoon hieronder.

1: Flessen cava of champagne.

De keuze van aperitief hangt af van hoe het boekjaar is afgesloten. Wij zullen het nooit weten, u misschien ook niet. Maar één ding is zeker. In beide zit alcohol en het zorgt ervoor dat de besparingen op de walking diner minder opvallen.

2: Walking diner

Of geen walking dinner, maar iets anders. Weten wij veel. Wij zijn een partyband, geen catering. Gewoon iets om te eten. Da’s sympathiek en het geeft de CEO een extra reden om applaus te vragen tijdens het afsluiten van zijn speech. Saaie speech? Wie zegt dat?

3: De decibels omhoog

En vooraleer wij schaamteloos gaan schrijven dat het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagde nieuwjaarsparty een coverband zoals Uncle Phil is, moeten we eerst zeggen dat al een klein beetje DJ na het eten ook wel belangrijk is. Het laat de mensen al een beetje in de mood komen. De Ronny van de boekhouding die tegen feesten is  kan ongezien naar huis glippen en zij die nog honger hebben weten dat het nu of nooit is als ze nog een laatste keer hun bord willen vullen.

4: Uncle Phil

Schaamteloos. U was gewaarschuwd.

5: Back to the DJ.

Na 90 minuten live party is het kaf van het feestkoren gescheiden. De party is meer dan zeker vertrokken en de DJ mag het afwerken tot in de vroege uurtjes. Hakken uit, die das die je van je vrouw hebt gekregen rond het kalende voorhoofd en gaan. Het is maar één keer nieuwjaar én den baas trakteert.

Afsluiten in stijl…

iets wat bij de collega’s meestal niet het geval is op een nieuwjaarsfeest. Maar wij gaan deze blogpost wel in stijl afsluiten, meer bepaald met de dansstijl van Het Stedelijk Onderwijs van Antwerpen vorig jaar in Trix. Het was feest, het ging los en we waren blij dat we erbij mochten zijn.

 

 

Share this post