Uncle Phil coverband partyband
Uncle Phil

Uncle Phil

Uncle Phil vindt de weg naar Rossem Tuint

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Voor Rossem Tuint was de editie in 2019 hun 5e. Wat in 2014 begon als een gezellig tuinfeest begint stilaan uit te groeien tot een zomerevent waar je maar al te graag bij bent. En wij waren zelf maar al te bij dat Uncle Phil er dit jaar bij mocht zijn.

Johan Verminnen en Johan van Uncle Phil op één podium

Op het programma stond eerst Johan Verminnen en dan Uncle Phil. Johan en Johan dus. De ene kan zingen, de andere speelt gelukkig enkel gitaar. De ene Johan is een vaste waarde in het Vlaamse lied en weet zijn publiek als geen ander te beroeren met mooie teksten op prachtige muziek. De andere Johan moet er met zijn gitaar voor zorgen dat de pop- en dancehits van Uncle Phil de ballen krijgt die ze live verdienen én erop letten dat hij tijdens het springen geen foute noten speelt.

Zo kunnen we nog wel even verdergaan, maar het komt erop neer: Het was een uiteenlopende line-up in Rossem Tuint. Een zittend, luisterend publiek ombuigen tot een springend en dansend publiek… Het is een uitdaging. Al bijna een even grote als deze blog volledig uitlezen. Maar Google wil tekst en tekst geven wij aan Google. Anders staan we niet bovenaan bij als iemand “goeie coverband” zoekt. Zo hoort dat nu eenmaal in 2020. Dit uiteraard geheel terzijde.

Rossem, we love you.

Een zondagmiddag, Uncle Phil die moet beginnen om 19u30 en een publiek dat bleef hangen en na een half uurtje stond te dansen en springen. Helden en heldinnen zijn het, de inwoners van Rossem. Als ze volgend jaar terug willen tuinen, tuinen wij graag terug mee.

Share this post