Schermafbeelding 2018-04-04 om 14.07.05
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

7 redenen om Uncle Phil opnieuw te boeken.

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Eerst en vooral ‘sorry’. Sorry dat we deze blogpost beginnen met een goedkope clickbait titel. Newsmonkey had het niet beter gedaan. Integendeel. We hebben hen gevraagd om dit te schrijven, maar zij geraakten maar tot 4 redenen waarom Uncle Phil een band is die vaak terug gevraagd wordt. Their loss, want wij kunnen zelf uiteraard veel meer redenen verzinnen. 7! Als we heel hard ons best doen.

1. Uncle Phil is een ongelooflijk sympathieke band…

… en daarbij nog eens kei eerlijk ook. Logisch dat we dit zelf op nummer 1 hebben gezet. De diva streken van onze zangeres zijn pas gepland voor 2023 en de rest van de band is vooral bezig met de sound. Wij dus meer dan happy als alles technisch in orde is. Voorlopig moeten wij geen blauwe M&M’s en Fiji water hebben in onze backstage. Gewoon een doornsee comfortabele zetel om rustig in te zitten en een gewoon fleske Wodka. Meer hebben wij niet nodig.

2. Je krijgt wat je geboekt hebt.

Het klinkt misschien logisch, maar als je ons boekt omdat je een band wil die moderne RnB mixt met de beste dance muziek van de afgelopen 10 jaar dan is dat exact wat je krijgt. Geen rockcovers, geen golden oldies en ook geen Vlaamse klassiekers.

3. Plug, play, party and unplug.

De show zelf moeten bombastisch zijn, de setup en afbraak van de show zo eenvoudig mogelijk. Dit is waar Uncle Phil en de technische crew een erezaak van maakt. Ons eigen wireless systeem in een rack op het podium, showfiles van de verschillende mixtafels om de mix snel optimaal te krijgen, silent stage waar bas en gitaar meteen naar de tafel gaat etc. We steken heel veel tijd in onze show en in onze klank en we zorgen ervoor dat organisaties daar zo weinig mogelijk tijd in moeten steken. Kijk eens aan. Uncle Phil: sympathiek, eerlijk en medelevend. Je zou ons voor minder een tweede of derde keer terug vragen. Een vierde keer zou inderdaad iets teveel van het goeie zijn.

4. Saturday night every night.

Eigenlijk is dit de voornaamste reden. Een show van Uncle Phil is één groot feest. Ervoor zorgen dat elke avond aanvoelt als een zaterdagavond, dat is waar wij voor gaan. De mensen, het publiek voor 90 minuten de beste tijd van de dag geven. Dat is ons enige doel. En wereldvrede uiteraard. Natuurlijk wereldvrede.

5. Goeie afspraken maken goeie shows.

Alle credits hiervoor naar Nextar. Zij zorgen ervoor dat alles op voorhand goed doorgepraat is en denken mee met de band en organisatie om ervoor te zorgen dat het een topavond wordt. Duidelijk voor ons, duidelijk voor de organisator en bijna duidelijk voor onze bassist. Meer kunnen we niet verwachten.

6. We hebben bewijsmateriaal.

De coverfoto van deze pagina is al fout genoeg. Een blog schrijven over teruggevraagd worden terwijl je in realiteit nooit teruggevraagd wordt zou net iets te fout zijn. We kunnen dan ook met de hand op ons hart zeggen dat organisaties zoals Clinic Stores, Alken Maes, WK buikschuiven, Engie Parkies, Midnight Coffee, Medialaan, etc. ons steeds opnieuw terug vragen. Iets waar we niet alleen fier op zijn, we gebruiken het zelfs als platte marketing content.

7. Wij hebben 6 goeie redenen om Uncle Phil terug te vragen.

Is dat niet genoeg? Serieus.

Share this post