Uncle Phil coverband partyband
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Nog eens feest met Uncle Phil.

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Er zijn heel wat voordelen aan spelen in een partyband zoals Uncle Phil. Het eerst is dat je altijd een goed excuus hebt om naar een goed feestje te gaan. Al dat springen is goed voor onze conditie én je komt op plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Allemaal leuk, maar jaar na jaar terug gevraagd worden voor hetzelfde festival of event is eigenlijk nog net iets leuker. Je zou bijna kunnen spreken over een vaste relatie, maar dan eentje waar de seks als maar beter wordt. Stel je dat maar eens voor.

CLINIC PICNIC

Clinic Picnic is zo een evenement. Een outdoor fashion show in Antwerpen dat georganiseerd wordt door Clinic Stores. Een hippe winkel met coole Brands gerund door mensen met een hart voor goeie fashion en goeie muziek. Elk jaar organiseren ze een Picnic op Het Zuid in Antwerpen in true Ibiza stijl. DJ’s, foodtrucks, catwalks… en voor het derde jaar op rij Uncle Phil. We love Clinic Stores en they love us en daar kunnen wij alleen maar blij mee zijn. Jammer dat onze drummer geen oren heeft naar hun stijltips. Gelukkig voor ons dat hij verstopt zit achter zijn drumstel.

WK BUIKSCHUIVEN

Zandvliet heeft vorig jaar ons hart gestolen. Terwijl elke gemeente in de zomer of wel zingt, swingt, zomert of festivalt organiseren ze in Zandvliet het WK Buikschuiven. Een heerlijk concept dat ondertussen is uitgegroeid tot een 3-daags festival waar zwembroeken, zeepsop en live muziek elkaar afwisselen. Dit jaar mochten wij daar headlinen en hun danstent helemaal op zijn kop zetten. Dat deden wij met heel veel plezier voor de 2e keer, en om het in onze eigen woorden te zeggen. Buikschuivers, see you next year!

 

 

Share this post