MENU

Uncle Phil in 9 steden op Engie Parkies

It's OK, you can share this »Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De zomer staat voor de deur en we voelen de festivalkriebels tot in onze kleine… euhm teen. Ja, teen. Natuurlijk, teen. En het wordt een mooie zomer waaronder maar liefst 9 Engie Parkies concerten. Zo trekt deze zomer Uncle Phil van Maamechelen tot in De Haan en onderweg stoppen we in Zaventem, Hasselt, Knokke, Sint-Niklaas en nog veel andere toffe parkies

Engie Parkies: Een 10 voor sfeer en gezelligheid.

Een 11 voor feest en los gehen, want dat is nog altijd wat je mag verwachten van Uncle Phil. De combinatie van Rnb en EDM gebracht met de power van een liveband en aan elkaar gemixt in een set die het hele park aan het dansen krijgt. Maar Parkies is meer dan een muziekfestival, het is ook een gezellige avond waar vrienden en familie samenkomen om iets te drinken en te genieten van een leuke zomeravond. Net na het avondeten rustig afzakken naar het park, één of twee Cornets binnenspelen en gezellig samen zijn. (disclaimer: Wij worden niet betaald om Cornet te vernoemen. Onze drummer is een oprechte fan, maar dat is hij ook van bijvoorbeeld dit bier of dit bier of dit bier. Voor de rest heeft hij geen problemen, behalve die ingegroeide teennagel. Of nee, da’s onze bassist.)  Anyway, met dit soort sfeer en gezelligheid houden we dit jaar bij Uncle Phil ook rekening. En beginnen we onze set net iets anders.

Vrolijke vrienden op de Parkies.

Als je akoestische gitaar zegt begint de kleine teen, ja teen, te krullen van onze gitarist. Dan denkt hij aan Bobbejaan Schoepe, aan Nonkel Bob en Scarlett Johansson. Die laatste echter om een andere reden. Twee andere redenen. Maar akoestische gitaar en Uncle Phil is inderdaad een vreemde combinatie. Tenzij de nummerkeuze hetzelfde blijft natuurlijk en we zorgen voor onze eigen unplugged warm-up. En dat is exact wat wij dit jaar gaan doen op de parkies. De mensen die naar Uncle Phil komen op de parkies mogen zich dus verwachten aan een klein half uurtje akoestische bewerkingen van bijvoorbeeld deze, deze en deze hits. In onze eigen stijl, zoals dit bijvoorbeeld, maar dan niet AC/DC, maar Katy Perry. En een gitarist met een baard en minder… inkijk.

Uncle Phil Unplugged op de Parkies? Gaat dat tof zijn?

Dat gaan we zelf moeten ondervinden. Maar we zijn in elk geval hard aan het voorbereiden. Je enige kans om het te zien is door naar de Parkies te komen of hieronder naar filmpje van een repetitie te kijken. Want dit is exclusief voor de Parkies en we gaan dit nergens anders doen. Na dat half uurtje knallen we gewoon onze elektrische set erdoor en kunnen we al die Cornets er meteen terug afdansen. Schol en tot dan!

 

More video's on our YouTube channel

 

Click to zoom in, swipe of gebruik de cursortoetsen om te scrollen.

BOOKINGS & INFO

LET’S PARTY

Cool. Je bent gewoon door die berg foto’s gescrolld. Dit wil ofwel zeggen dat je teveel tijd hebt, ofwel heb je misschien wel interesse om een feestje te bouwen met Uncle Phil. Stuur dan gewoon even een mailtje, al je vragen worden beantwoord binnen de 24 uur.

IT WILL BE ALLRIGHT, DON’T WORRY ABOUT A THING

Uncle Phil is een professionele band. Zowel de muzikanten, de technische mensen voor en achter het podium en de mensen van Nextar Entertainment die ervoor zorgen dat alle voorbereidingen vlot verlopen werken al jaren in de entertainment business.  Slaap dus maar op je twee oren, het zal nodig zijn na een avond uit de bol gaan met deze band.

bookings@unclephilmusic.be