unclephil-wrapped
Uncle Phil

Uncle Phil

Uncle Phil op Spotify: 2020 WRAPPED

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

2020 was het jaar van de toiletpapierfabrikanten en van de virologen. Voor al de rest was dit een jaar om zo snel mogelijk te vergeten. Ook voor een coverband zoals wij. De agenda die tot februari 2020 al vastlag is verzet naar 2021 en vandaag is het zelfs nog een beetje bang afwachten of we die data in 2021 wel gaan kunnen spelen. Als partyband staan we qua lokale acts mogelijk nog last in line voor terug te gaan spelen. Want hoewel we ons uiterste best doen om het ook allemaal zo goed mogelijk te laten klinken. Een optreden van Uncle Phil is niet alleen bestemd voor de oren, het is ook bestemd voor de dans en springbenen en dat is nu simpelweg nog niet aan de orde. Om niet stil te zitten zijn we dit jaar dan maar in het releasen van muziek gedoken. Geen eigen muziek, maar herwerkingen van bestaande nummers die we heel tof vinden. We hebben er niet alleen energie en goesting van gekregen, we hebben er zelfs een Spotify fanbase op na gehouden. Iets waar we volgens ons moeder toch wel fier op mogen zijn. “Striemen is niet zo erg” zegt ons ma altijd. Wel we hebben er best wel wat op na gehouden in #lockdown2020.

Uncle Phil – Crazy in Love : +165.000 streams

Onze eigen white girl sings Queen B. We hebben Tina er even van moeten overtuigen, maar onze eigen funky versie van Crazy in love is voorlopig nog niet in ons gezicht ontploft. Voorlopig. We hebben ook nog geen friend request van Jay Z. Beide kunnen nog komen. We laten het weten.

Unlce Phil Dolce Vita : +125.000 streams

The terugkeer van het mooie leven. We hebben het even gevierd in juni met onze tweede release Dolce Vita. Een Dua Lipa-ish herwerking van de 80ies Classic Dolce Vita. Met een clip met een flamingo. En een hond. Op een hooverbord. #omdathetkan
Dolce Vita werd de Ultratip. Dat is de Ultratop, maar net niet.

 

Uncle Phil Hot Right Now : +240.000 streams

Na de dance herwerking van Dolce Vita zijn we voor de #coronaproof easy listing versie gegaan van Hot Right Now van DJ Fresh. Ons geld voor video was tegen dan helaas op, maar meezingen is veel leuker met de juiste lyrics. Dus check onze lyricvideo hieronder.
Hot Right Now behaalde een eerste plaats in de BelHits15.

Voila, dat was onze lijst. Dus als je een partyband zoekt voor 2021 en je boekt ons. Dan kan je zeggen dat je Uncle Phil hebt kunnen strikken. De band met 3 singles en 500000 streams. 2000 maandelijkse Spotify luisteraars en de band met de bassist met de meest vrouwelijke benen ooit.

Tot snel op jouw podium. #fingercrossed

Share this post