Uncle Phil coverband partyband
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Uncle Phil Summer ’19: There is nothing holding us back.

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

De derde zomer van Uncle Phil komt eraan en het is er opnieuw eentje waar we heel hard naar uitkijken. Wat ons betreft blijft de summertime met voorsprong the most wonderful time of the year. BBQ’s aan, cocktailtje erbij en ’s avonds die calorieën eraf dansen en springen. What’s not to like? Lees hieronder hoe wij onszelf klaargestoomd hebben voor de heetste periode van het jaar.

Uncle Phil voor de derde keer op Engie Parkies.

We zijn ondertussen een beetje residents aan het worden op de Engie Parkies en daar worden alleen maar blij van. Een hele zomer lang trekt deze muziekkaravaan weer door het lang en wij springen er 5 keer op. Samen met de mannen van Mama’s Jasje, Guy Swinnen, Kate Ryan, De Fixkes, Tom Helsen en Coco Jr gaan we er deze zomer opnieuw een lap op geven. Dit jaar laten we de akoestische gitaren ook thuis en vullen we allebei de sets met pop- en dansgeweld vanaf seconde 1. Op tijd in het park zijn is de boodschap! De volledige line-up van kan je checken op de pagina van Engie Parkies.

Uncle Phil volledig in het nieuw.

We hebben niet stil gezeten dit jaar. Uncle Phil speelt het heel jaar door op veel private en corporate events. Doorheen al deze shows is onze setlist blijven evolueren. De beste stukken zijn gebleven, maar daar rond zitten een pak nieuwe songs in de stijl die je van ons kan verwachten. De focus is en blijft op dansbare feelgood muziek en in 2019 heeft onze hitleverancier Calvin Harris nog enkele pareltjes gedropt. Songs die je sowieso mag verwachten als je naar ons komt kijken. Dit alles uiteraard aangevuld door overwegend moderne songs en de juiste throwbacks naar de beste pop aller tijden. Halen we meteen Pharrel nog eens boven? Wie weet. ;-)

More people, more fun.

Wie de agenda van Uncle Phil al heeft bekeken kan zien dat er enkele grote shows tussen staan. De Fandag van Club Brugge is daar één van. Circa 20000 mensen staat er ergens in een mail. Wij krijgen daar best wel zenuwen van om eerlijk te zijn. Wie ons lijkbleek op het podium wil zien stappen weet dus waarheen. Naar het schijnt komt #likeme ons opwarmen en kan je daarna op de foto met enkele spelers van Club Brugge. Redenen genoeg om op 30 juni af te zakken naar Jan Breydel dus.

Cordeel knows how to party met Uncle Phil.

Dat bouwfirma Cordeel weet hoe ze iets moeten bouwen is ondertussen wel duidelijk. Maar wat je misschien nog niet weet is dat ze daar ook héél stevige feestjes kunnen bouwen. Geloof ons niet op ons woord, kijk gewoon naar het filmpje hieronder. Iets met 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden en deze blog lezen heeft ondertussen al genoeg van je kostbare tijd in beslag genomen. Toch?

Share this post