Uncle Phil coverband partyband
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Welcome to Miami: Tour 2020

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

We had joy, we had fun and we had some amazing parties in the sun. Hiermee vatten we 2019 voor Uncle Phil wel mee samen. Achterom kijken doen we doorgaans alleen als onze drummer een fout speelt, daarom gaan we het vooral hebben over 2020. Want een nieuw jaar ruikt altijd veel frisser dan een oud jaar. Da’s bij een onderbroek ook zo. Zeker na de feestdagen.

Welcome To Miami

YouTube video

Na drie jaar spelen hebben we eindelijk besloten om de tour een titel te geven. Niet omdat iedereen dat doet ofzo. Alé kom, misschien een beetje. Maar vooral omdat we het gevoel hebben dat we er klaar voor zijn én Welcome To Miami dekt ook helemaal de lading van onze nieuwe show. Een party on the beach where the heat is on, all night to the break of dawn. Dank u Will, we hadden het zelf niet beter kunnen omschrijven.

Naast de uren en uren photoshopwerk die we in onze bandpic hebben gestoken (het was dat of 4 tickets naar Miami boeken) zijn we vooral ook heel veel tijd aan het steken in het updaten van onze set. Enkel het allerbeste van 2019 blijft in de set zitten en de heetste wereldhits die we tot nu toe links lieten liggen komen erin. Zeker iets met veel Conga’s, something extra for the ladies, meer gitaargeweld voor the boys die willen rocken en de rest zullen jullie moeten ontdekken op een show. Wat extra deo zal in ieder geval van pas komen. It’s like that, and that’s the way it is. Ooh ja, meer nineties ook. Maar niet doorvertellen.

Let’s Get Loud.

New year, new show, new stage props. Roze stage props. Flashy roze… Dat komt ervan als je een zangeres in de front hebt. We hadden beter moeten weten. Maar goed, ze vallen op en daar zijn we heel blij mee. Deze speakercabinets werden gemaakt door John Wood Cases in Nederland die ondermeer ook de stage props van The Dirty Daddies maakt. Maar die van ons zijn roze. Flashy Roze. Anyway, deze gaan mee op tour in 2020. Maar ze hebben hun live tests al doorstaan tijdes onze Aprés Summer Parties in december en januari.

YouTube video

Niet alleen op de speakercabinets staat dat we het LOUD gaan maken. Dat doen we ook gewoon samen met ons publiek. Stem weg de dag nadien? Uiteraard!

We zijn die ook helemaal gaan halen in Rotterdam met onze beloved Backline service JM Backline. Er is zelfs een roadmovie. Zonder moordenaars en vieze motels. Maar met kroketten uit de muur en diepe gesprekken in de auto. Over kroketten uit de muur en vieze motels.

YouTube video

Uncle Phil : Chromed out, pimped out.

Bam! Een Astrid Bryan quote in onze tekst waar we niet voor betaald hebben. Living on the edge noemen ze dat. En meer edge op het podium is iets dat wij met veel plezier aanbieden. Als band staan we erop om kwaliteit tegen een heel scherpe prijs aan te bieden. Probeer het maar. De bookingknop staat onderaan. Maar extra vuurwerk, CO2, lazers en een extra propere onderbroek voor onze bassist is iets waar wij absoluut voor open staan en graag mee in onze quote opnemen. Want soms heb je gewoon meer vuur nodig en een extra onderbroek.

Studio time voor Uncle Phil

Stil staan is achteruit gaan zegt onze garagist altijd en onze tourbus staat op dit moment in de garage, dus moeten we even iets anders doen. Netflixen of in de studio kruipen? We hebben voor het tweede gekozen. En daar dan naar Netflix gekeken. The Witcher is blijkbaar goed. Vooral Tina is fan van Henry Cavill. We begrijpen haar. Wij zijn dan weer van andere dingen fan.

YouTube video

Wat zijn we daar gaan doen? Wel, we hebben ons gewaagd aan een originele versie van Crazy In Love van Beyoncé. Is onze versie even goed? Cho, als we naar onze bankrekening kijken precies niet. Maar dat wil niet zeggen dat we er minder fier op moeten zijn toch. Anyway, we had fun in the studio.

De song staat op iTunes en Spotify en wie weet wordt het ooit opgepikt. Wie weet ook niet. Maar dat is niet wat we aan onze kleinkinderen gaan vertellen. Maar vel vooral je eigen mening. Wij vinden het alleszins wel funky. Jij misschien ook. Only one way to find out

 

 

En nu de SEO even op orde zetten.

Schrijven wij dit voor ons plezier? Tuurlijk niet. Dan kijken we liever nog eens naar The Lion King ofzo. #bleiten #elkekeeropnieuw Wij willen natuurlijk opnieuw veel spelen in 2020 en elk festival of event die een partyband of coverband of partycoverband of coverpartyband zoeken willen wij natuurlijk laten weten dat we bestaan en dat we er een topfeest van gaan maken. Event. Check. Festival. Check. Coverband. Check. Partyband. Check. Partycoverband Check. Coverpartyband. Check. Komen we graag bij jou de boel op stelten zetten? Double check. Hebben we er zin in! Triple Check! Ziezo. Nu nog #timerblake #beyoncé #bieberforever en #calvinharrisforpresident en we zijn er helemaal klaar voor. boeken maar!

Tot snel!

Tina, Johan, Jelle & Dries.

 

 

Share this post