Uncle Phil coverband partyband
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Bootylicious Summer Throwback

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Vergeet de hete zomer waar onze ouders het altijd over hadden. 1976 heeft plaats moeten ruimen voor 2018 en daar hebben wij samen met heel Vlaanderen van kunnen genieten. We speelden 22 zomerfestivals tussen juli en augustus. De zon heeft het geen enkele keer laten afweten en aan sfeer, lachende gezichten en aan dansende benen was er ook nooit tekort. We blikken graag even terug op de hoogtepunten van onze eigen Bootylicious Summertime roadtrip.

Borsbeek Live

Dit jaar vond de eerste editie van Borsbeek live plaats in, u kan het wel al raden… Borsbeek natuurlijk. Het zou dan ook extreem raar zijn om dit te organiseren in Melle ofzo. Misschien was dit wel één van de warmste dagen van de zomer, maar van die warmte had het publiek gelukkig niet al te veel last. We mochten dit mooie festival openen en tegen half de set keken we uit op een afgeladen plein. Zonnebrillen op, handen in de lucht en luidkeels meezingen en dansen. Om het in de woorden van Rihanna te zeggen. Borsbeek, this is what you came for. Volgend jaar is er een nieuwe editie, en als we de mensen van Showbizzsite mogen geloven waren we de beste opener die Borsbeek zich had kunnen voorstellen. Dus komen we uiteraard met veel plezier nog eens terug.

Ipanema beach

Tijdens de zomer opent Versuz Hasselt een outdoor beach club Ipenama beach. Een outdoorpool, cocktails, dance music en op speciale gelegenheden ook live music. Die eer was weggelegd aan ons en de mannen van Cookies and Cream. Live club music in Hasselt? 1 adres dus. Alé ja, twee eigenlijk. Maar Uncle Phil heeft een zangeres en da’s altijd toch iets leuker in een zwembad niet waar.

Engie Parkies

Ook dit jaar stonden we op de Engie Parkies. En ja we hebben ervan genoten. Elke keer opnieuw. Maasmechelen, Hasselt, Deinze, Torhout, Knokke-heist, Sint-Niklaas,… Onze oriëntatie is erop vooruit gegaan en onze benzine erdoor, maar het was elke keer de moeite. Al wie op dit zomerfestival was, was meteen getuige van onze akoestische set die we speciaal voor Parkies in elkaar hebben gebokst. Volgens Het Belang Van Limburg was de combinatie van een rustige warmup die gevolgd werd door een stevige 75 minuten dansen en shaken iets dat de wereldburgers onder de Vlamingen best wel konden smaken. Tot volgende jaar hé!

Koloniefeesten

Alles opnieuw! Twee woorden die we niet gauw zullen vergeten. Dit jaar waren we headliner op de Koloniefeesten, het zomerfestival in Merksplas en onze show begon pas om 23u30. Van slapen hebben ze in Merksplas duidelijk nog niet gehoord want als het van hen afhing mochten we onze set nog eens een tweede keer erdoor knallen. In ons hoofd wonen er dus alleen maar supermannen en supervrouwen in Merksplas. Wij zijn ongetwijfeld nog meer fan van hen dan zij van ons.

WK buikschuiven

Dan zij zijn er natuurlijk de vrienden van Zandvliet en hun WK Buikschuiven. Deze jolige bende vroeg ons voor de tweede keer terug en hier hebben we onze dankbaarheid al eens uitgebreid voor uitgeschreven. Helden zijn het! Misschien moeten ze wel baby’s maken met de mensen uit Merksplas. Een hele generatie Uncle Phil superfans. Wij zien het alvast helemaal zitten.

Colors of Brussels

En afsluiten doen we niet met een zomerfestival, maar met een benefit voor de daklozen in Brussel. Een topevent georganiseerd aan de VUB door de Lions Club. Het lekkerste eten van de zomer en de de warmste tent aller tijden vat die avond zowat samen. Oh ja, een een dikke vette party. Dat ook natuurlijk

Indian summer

Wij gaan nu gewoon verder met onze summervibes, want zoals iedereen wel weet summer is a state of mind.  See you guys at the party!

Share this post