Biografie

In minder dan 4 jaar tijd is Uncle Phil een vaste waarde geworden in coverbandscene. Door hun energieke mix van classic dancetracks die steeds afgewisseld worden met moderne top 40 hits, meezingers, de juiste dosis scheurende gitaren en beetje humor wist deze band eruit te springen in een reeds verzadigde markt. Met ondertussen meer dan 150 shows op teller en een constante update van de setlist biedt Uncle Phil de zekerheid die elke organisator wil. Een enthousiast publiek die met stijve dansbenen en een brede glimlach naar huis gaat en achteraf laat weten dat ze volgend jaar zeker terug komen.

En dit mag je vragen aan iedereen die Uncle Phil reeds geboekt heeft. 3 jaar op rij werden ze terug gevraagd voor Engie Parkies en ze zijn de go to band voor eventkantoren zoals Panama Events, Sunset Events, Ductape, Factotum, Event Masters, ea.

Met hun nieuwe show Welcome To Miami laat Uncle Phil er geen twijfel over bestaan. 2021 wordt on hot en sexy party en dat is exact wat iedereen nu nodig heeft.

Uncle Phil coverband partyband

Johan Roelandt: Guitars & Flamingos
Jelle Vinck: Drums & Cocktails
Tina Schoutens: Vocals & Rollerskates
Dries Verhaert: Bass & Speedo