Uncle Phil partyband
Picture of Uncle Phil

Uncle Phil

Uncle Phil sets 2018 on fire

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Het nieuwe jaar is alvast goed begonnen voor Uncle Phil. New years eve party in San Marco Village, New years party voor Brussels Airlines, Alken-Maes en Wolf Oil en eindigen in een knaller van een wedding party. Januari kon alvast niet meer stuk, maar voor 2018 hebben we nog een pak meer in petto.

Uncle Phil bij Nextar Entertainment

Eerst en vooral zijn we blij en vooral heel trots dat we exclusief aangeboden worden door Nextar Entertainment. We vertoeven er in het mooie gezelschap van Kate Ryan, Natalia, Billie Leyers, Cookies and Cream en Van Echelpoel. Naar het schijnt vertellen onze moeders het zelfs tegen hun vriendinnen. De laatste keer dat ze het zo trots over ons hadden was met onze plechtige communie, een evenement dat onze bassist uit zijn geheugen heeft geblokt. Maar de pastoor heeft er naar het schijnt echt niks mee te maken. Echt.

Los van de koorknaap anekdote in de vorige alinea is onze samenwerking met Nextar niet enkel leuk voor ons, het is vooral heel goed voor de mensen die ons willen boeken. Vlotte communicatie, uitstekende pre-productie en er wordt mee gedacht met de klant om het evenement nog beter te maken. Wij zijn blij, al wie ons ondertussen geboekt heeft is blij en als we de pastoor van Aartselaar mogen geloven zijn ze bij Nextar ook heel blij. Echt.

Januari wrap up

Tournée minérale mag dan wel begonnen zijn, wij drinken er alvast een paar op een mooie eerste maand van het jaar. In San Marco village brachten 1000 mensen met ons het eerste uur van 2018 door. Alle seatbelts gingen uit bij Brussels Airlines. Na onze korte stop in september bij Alken Maes met Qmusic en Sam De Bruyn hadden ze ons meteen geboekt voor hun 2018 kick off party. Van seatbelts geen sprake daar, maar bier en beats waren er alleszins in overvloed. Het bewijsmateriaal staat hier. Wolf Oil party liep ook gesmeerd. Gesmeerd, heb je hem? Oil, olie… gesmeerd… Nee? Spijtig.

Summer is coming

Jon Snow weet niet hoe het voelt, maar wij kijken alvast uit naar de zomer. De eerste bookingen zijn al binnen en wij zijn helemaal klaar voor de summerbeats los te laten op jullie. Uncle Phil, zon, mojito’s, een streepje Major Lazor en de dag erna een kater en verbrande schouders. Wij kunnen alvast niet meer wachten. In afwachting tot die eerste sunset concerts hebben we nog eens een filmpje gemaakt. Het is met slow motion en champagne. What’s not to like?

Share this post