Uncle Phil coverband partyband
Uncle Phil

Uncle Phil

Uncle Phil doet een hattrick op de Engie Parkies

It's OK, you can share this »Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Volgens wikipedia is een hattrick een aanduiding in de sport voor de bijzondere situatie dat een bepaalde prestatie door één speler driemaal in dezelfde wedstrijd wordt geleverd. Nu spelen wij geen sport en is in een coverband spelen ook geen wedstrijd, maar wij weten wel dat een een hele zomer lang de BBQ calorieën eraf hebben gesprongen. En dit onder andere voor de derde keer op rij op de Engie Parkies. Voila, nu dit van de baan is kunnen we gewoon verder gaan en jou een blik achter de tent van dit kleinste grote zomerfestival geven.

Energy at the park

Wie niet weet wat de Engie Parkies verwijzen we graag naar hier en naar hier. Het is het derde jaar dat we er stonden en dus ook het derde jaar dat we er iets over schrijven. Dit jaar speelden we in 5 gemeenten en ontdekten we de prachtige parken van Aalst, Sint-Niklaas, Behringen, Wevelgem en Blankenberge.

Wat steeds rustig begon eindigde keer op keer in één groot feest. Da’s natuurlijk de reden dat we daar staan, maar toch is het fijn om te zien dat je het brede publiek over heel Vlaanderen aan het dansen krijgt. Jong en oud leeft zich uit op de muziek en onze knieën zijn er volledig aan tegen het einde van de zomer, maar dat hoort er nu eenmaal bij als je in een party coverband wil spelen.

Sunshine after the rain

Een zomerfestival organiseren in België is altijd een beetje zoals all in gaan met poker. Ofwel komt het goed, ofwel is het allemaal voor niks geweest. Wat de Parkies betreft hebben we 4 keer geluk gehad en 1 keer dikke pech. Ons laatste optreden in Blankenberge was natter dan nat, maar wij hadden geen rekening gehouden met de geweldige mensen uit deze kuststad. Weer of geen weer, het park stond vol genoeg om tegen de avond heel het plein op te lichten. Fantastisch zicht, vooral als je weet dat dit na een hele dag regen was.

Uncle Phil is gonna make you jump

En ja. Er is gedanst, gesprongen, gelachen, gezongen, gedronken en geknald. Opnieuw hebben we een leuke zomer achter de rug en daar hebben de Parkies weer een mooi aandeel in gehad.

We want more Uncle Phil op de Parkies.

Als we het publiek mogen geloven willen ze best wel een 4e keer Uncle Phil op de Parkies en wij zullen daar zeker niet “nee” tegen zeggen. Wie weet welke nieuwe songs hebben we tegen dan allemaal in petto voor jullie.;-)  See you next year parkdansers!

Share this post